Ik ben Jos Hurenkamp en ik houd me bezig met vele dingen, één ervan is fotografie (digitaal). In de huidige tijd maken we allemaal miljoenen foto’s, de meeste met mobile telefoon. Vele kiekjes zijn voor ons zelf en gaan dan vaak om de momenten die dan actueel zijn: een mooie auto, een mooi vergezicht, je kind of kleinkind, je huisdier en noem maar op. Vaak gaan deze foto’s weer verloren, omdat ze niet bewaard worden of omdat het enkel maar was om iets te laten zien.

 

Deze momenten leg ik graag voor de eeuwigheid vast, bijvoorbeeld kinderen die ongedwongen aan het spelen zijn. Dit zijn onvergetelijke momenten die je voor altijd vast moet leggen. Verder gaat mijn voorkeur uit naar de natuur en landschappen. Enkele impressies vind u dan ook hier op mijn website onder fotografie.

 

Andere dingen waar ik mij graag mee bezig houd zijn klusprojecten. Klusprojecten van klein tot groot, van het maken van schuren tot het maken van kinderbakfietsen. Ook hiervan vind u enkele foto’s op mijn website onder projecten.

 

Hebt u vragen of wilt u meer van mij weten, neem dan contact met mij op.